02 srpna, 2024

A tak to všechno končí

Milé děti,

byly to skutečně velmi zajímavé roky. Mnoho se událo, prožili jsem si bitvu se zákeřným virem, nástup nové totalitní vlády a i rozpad všech společenských struktur. Naši hrdinové se hbitě vrhnuli do boje proti vlastním rodinám, spoluobčanům a taktéž do bratrovražedného zabíjení na Ukrajině.  

Sláva těmto inteligentním a chytrým lidem. Přesto všechno, se povedlo pár srdcařům prorazit závoj tuposti, hamižnosti a zášti, takže i mezi naše občany se přeci jen dostali zprávy o tom, koho za stvůry tu vlastně máme ve vedení.

Tím je celá ta zkazka tak nějak u konce. Není tu žádný konec světa, ani velké nebezpečí, pouze naši milí spoluobčané, kteří opět propadli fašismu a nenávisti vůči ostatním, aby mohli v klidu hrabat a krást. Vzdejme jim velkou čest.

Já jsem se vrátil k psaní, už si neberu moc servítky, co to tu máme za zbabělce a rozhodně jsem ztratil iluze o inteligenci nebo úrovni našeho obyvatelstva. Tenhle blog zůstane patrně mým osobním, i když bych ho rád viděl brzy v jiných rukou, než je Google Blog ale to má ještě čas.

Další platforma bude SubStack a taktéž JU Magazín, který bude sloužit více pro sdílení článků a odkazů mezi lidi. Na Facebook a Twitter se vracet nehodlám. 

Abych vypíchnul weby, které se postavili proti tomuto fašismus, uvedu krátký seznam - protože jich příliš nebylo:

Snad jsem na nikoho nezapomněl, moc těchto hrdinů nebylo ale i tak jim patří velký dík, že odvedli takovou záslužnou práci, když zbytek naší populace buď netuší nebo je jim to fuk. Co ty lidi budou proboha dělat zbytek života?

Já osobně jsem rád, že je tomu už konec. Sepsal jsem již i závěrečný článek o tom, jak to hodit za hlavu a za sebe to beru jako ukončené. Ať si každý sáhne do svědomí, co za té doby dělal. Přidat se mohl každý ale moc lidí to neudělalo nebo zvolilo trošku jinou cestu než spolupráci, každého volba.

No a co tedy chystám dále já? Tedy rád bych se vrátil k četbě a tomu, proč jsem vůbec začal tento blog psát. Tedy novinkám ze světa ohledně IT a taktéž k překládání mých oblíbených sketchů od Itchyho Feeta do češtiny.

Taktéž teď ještě spravuji forum https://my-covid-story.com, které slouží jako taková dokumentace, co se všechno dělo kolem i v zahraničí. Rád bych se dostal i k fotkám a vytvořil nějaké album, Je potřeba zarchivovat tuhle dobu a snad si příště připomenout, že nemáte věřit každým blbostem. Taktéž se chystám sepsat, co se skutečně za tuhle dobu odehrálo. Pěkně postupně.  

Chce to začít znovu a lépe. Dá bůh, že to vyjde. 

S tímto se s vámi loučím a můžete si nechat zdát o pohádku o "zlém viru a udatných lidech zemích Českých".



 

Žádné komentáře:

Okomentovat